Betongarbeider og betongbygg i Tønsberg

Om du ser et flott betongbygg i Tønsberg og Vestfold, eller Drammen og Bærum, er det en stor sjanse for at vi står bak. Når du henvender deg til oss, kommer du i kontakt med fagpersoner som har spesialisert seg i betongarbeider og betongbygg, og vet nøyaktig hva som skal til for å virkeliggjøre dine drømmer og visjoner.


Hvorfor skal jeg bygge i betong?


Arkitekter har mange muligheter til å skape unike boliger når de jobber med betong. I tillegg er betongarbeider, betongbygg og betongboliger svært brannsikre. Det hjelper også med god isolering, både mot lyd og trekk. Dette har en solid påvirkning på både strømregning og trivselen. Videre er alle betongarbeider svært solide konstruksjoner, selvfølgelig forutsatt at jobben er utført på en god måte.


Fordeler med betongbygg


Betongbygg har mange fordeler i forhold til hus i andre materialer:

  • Med betong får man et hus som er brannsikkert
  • Betonghus har god lydisolering
  • Gode muligheter for skreddersydd
  • Betong mer fleksibelt enn man skulle tro

Bedre totaløkonomi med betong


Med betongbygg er det lett å tenke totaløkonomi. Betong er dessuten et materiale som sikrer fleksibilitet og effektivitet underveis i byggingen, så det vil være muligheter for gjøre mindre endringer underveis. Fleksibilitet og kort byggetid er en del av entreprisen.

Vurderer du å bygge i betong?


Ønsker du å bygge i betong, men vet ikke helt hvor du skal starte? Vi hjelper deg med å finne arkitekter og konsulenter, og gjerne med tips til viktige spørsmål du bør stille.