Kontorbygg i Tønsberg og omegn

Vi bygger og rehabiliterer kontorbygg i hele Vestfold, med Tønsberg-regionen som vårt største nedslagsfelt. Vi tar også på oss arbeid i og i områdene rundt Drammen og Bærum.


Effektiv byggeprosedyre og økonomiske løsninger


Prosedyren for hvordan prosjekter blir gjennomført er lik uansett husets eller byggets størrelse. Våre fagarbeidere er eksperter på betong, og hjelper deg med å sette opp et solid bygg. Har du planer om kontorbygg i tettbebygde strøk med mye trafikk, kan betongen hjelpe effektivt ved å dempe sjenerende støy. Hør gjerne med oss for utforming og estetikk, og praktiske og gunstige løsninger.

Betongens gunstige egenskaper når det gjelder isolasjon og vedlikehold, gjør et kontorbygg i betong til en god økonomisk investering.


Fleksibel og kort byggetid


Ønsker du endringer av et kontorbygg under byggingen? Ingen problemer! Fleksibilitet og kort byggetid er en del av totalentreprisen. Når du planlegger et byggeprosjekt bør du tenke totaløkonomi, det gir deg en vesentlig fordel. Velger du oss, koordinerer vi involverte firmaer, innhenter priser, forhandler avtaler med arkitekter og konsulenter i samråd med byggherren. Vi tar ansvar for hele byggeprosjektet! Dermed trenger du kun én kontaktperson for all dialog, i forkant og under byggeprosjektet.