Luksushytte i Vestfold

Flotte hytter er noe vi er kjent for å bygge. Vi har som målsetting å tilby luksuriøse og flotte hytter for kunder som ønsker seg «det lille ekstra». Vi utfører oppdrag i hele Tønsberg og Vestfold, samt Drammen, Bærum og nærliggende områder.


Vi bygger drømmehytta på innlandet og ved sjøen


Har du hatt en drøm om en enkel funkishytte ved sjøen, eller en eventyrlig hytte på innlandet? Vi hjelper deg med å realisere drømmen. Ingen prosjekter er for små eller store for Willy N. Andersen A/S. Som totalentreprenør sørger vi for at prosjektet får god fremdrift, samtidig som du kun har én kontaktperson å forholde deg til. Våre kompetente fagarbeidere bistår deg i planlegging og byggingen av din drømmehytte. Vi har også tett samarbeid med andre bedrifter og arkitekter, som sørger for en god og effektiv prosess, fra start til slutt.


Vant byggeprisen for Landstedet til Kongen og Dronningen


I år 2000 vant Willy N. Andersen A/S byggeprisen for Landstedet til Kongen og Dronningen. I år 2011 kom selskapet blant de 10 beste bedriftene med best omdømme i Tønsberg-regionen, etter undersøkelse gjort av Nordisk Barometer. Undersøkelsen gjaldt for alle typer næringsvirksomheter, med Willy N. Andersen A/S som eneste entreprenør på listen. Et beviselig kvalitetsstempel for bedriften.