Husbygging i Vestfold fylke

Om du skal bygge et hus i Tønsberg-regionen, eller Vestfold for øvrig, bør du ta kontakt med oss. Våre entreprenørtjenester omfatter ikke bare nybygg av eneboliger, men også rehabilitering, feltutbygging og bygging av flermannsboliger. Vi leverer også våre tjenester i Drammen og Bærum.


Hus tilpasset dine behov


Når du snakker med oss vil du oppdage at vi er mest interessert i å kartlegge dine ønsker og behov, samt muligheter som finnes på aktuell tomt. Dette betyr at vi vil strekke oss langt til å hjelpe deg å få det bygget du alltid har sett for deg. Om det ikke lar seg gjøre, vil vi selvfølgelig være åpne om dette, og sammen finne en løsning som likevel vil gjøre deg fornøyd.


Prisvinnende husbygger


Willy N. Andersen A/S vant byggeprisen for best i landet i år 2000, hvor blant annet Landstedet til Kongen og Dronningen på Tjøme ble lagt til grunn for avgjørelsen.
I 2011 ble selskapet blant 10 på topp listen for beste omdømme i Tønsberg-regionen, i en undersøkelse utført av Nordisk Barometer Dette blant alle type næringsvirksomheter, og Willy N. Andersen A/S som eneste entreprenør på listen, er beviselig et kvalitetsstempel.