Luksusboliger i Tønsberg-regionen

Flere av de flotteste boligene i Tønsberg og Vestfold er bygget av oss i Willy N. Andersen. Vi er stolt av prosjektene våre, og det flotte resultatet kommer som en følge av god kommunikasjon i alle ledd. Vi leverer også våre tjenester i Drammen og Bærum.


Viktig å tenke på ved bygging av en luksusbolig


Når man ønsker en bolig som er ekstra stor og flott, er det noen faktorer man bør ta hensyn til. Energieffektivitet, lave oppvarmingskostnader, og et lavt behov for vedlikehold er alle fordelaktige elementer når bygget strekker seg over mange kvadratmeter. Dette gjør mye for både trivselen og økonomien på lang sikt.


Full oversikt ved bygging av luksusbolig


Bygging av luksusboliger bør fokusere på totaløkonomi. Velger du oss til bygging av luksusboliger koordinerer vi involverte firmaer, innhenter priser, forhandler avtaler med arkitekter og konsulenter i samråd med byggherren. Vi tar ansvar for hele byggeprosjektet! Prosedyren for hvordan prosjekter blir gjennomført er lik uansett husets/byggets størrelse.

Av alle luksusboliger vi har bygget er vi ekstra stolte av å ha bygget Landstedet til Kongen og Dronningen på Tjøme. Byggingen av denne luksusboligen var blant annet avgjørende for at vi vant byggeprisen for best i landet år 2000. Dette kan du lese mer om her.