Din totalleverandør i Tønsberg og Vestfold

Syns du det er vanskelig å ta stilling til alle detaljer allerede i planleggingen? Ønsker du endringer underveis? Vil du starte byggingen før alle enkeltløsninger endelig er fastsatt? Ingen problemer! Fleksibilitet og kort byggetid er en del av totalentreprisen.

Én kontaktperson og oversiktlig økonomi

Når du planlegger et byggeprosjekt bør du tenke totaløkonomi, det gir deg en vesentlig fordel; - kun én kontaktperson. Velger du oss, koordinerer vi involverte firmaer, innhenter priser, forhandler avtaler med arkitekter og konsulenter i samråd med byggherren. Vi tar ansvar for hele byggeprosjektet!

Prosedyren for hvordan prosjekter blir gjennomført, er lik uansett husets/byggets størrelse. En tilnærmet totalentreprise, er Samspillmodell. Vi ønsker å ha et nært samarbeid med tiltakshaver, hvor vi avtaler en Samspillmodell. Dette ivaretar forprosjektering og byggeprosessen svært godt.


Allsidig arbeidstokk

Vi har en variert og kompetent arbeidstokk bestående av fagfolk med svennebrev som tømrer, murer og betongarbeider. Vi søker hele tiden å videreutvikle vår kompetanse, og bygger videre på bred erfaring innenfor fagfeltet.

Hør med oss dersom du ønsker å vite mer om oss som totalleverandør. Vi er tilgjengelig for prosjekter i hele Vestfold, og har allsidig erfaring fra byggeprosjektet tilknyttet oppsett av privatboliger og næringsbygg.
 
 

Ta kontakt på telefon: 33 30 40 60 for mer informasjon.